Het posbus alternatief met de laagste kosten!


Afbeelding cickable image vergelijkingstabel

vergelijkingstabel PostNL vs PostverzorgingDownload hier je directe besparing met ons postbus alternatief!


Wil jij ook lagere kosten voor je bedrijf?


Een professioneel en zakelijk postadres van ons biedt misschien de oplossing

Laat je overtuigen en kies voor het betaalbare postbus alternatief van Postverzorging.nl. Bij ons ontvang je een professioneel en zakelijk postadres welke je bij al je relaties, waar je post van kunt verwachten, bekend maakt. Tot zover is er eigenlijk nog niet zoveel verschil met de reguliere postbus van PostNL. Je zakelijke postadres gebruik je net als een gewoon postbusadres in al je bedrijfsuitingen, zoals bijvoorbeeld je briefpapier of je emailverkeer. Het grote verschil is dat je niet zelf meer de deur uithoeft om je dagelijkse post af te halen, maar dat wij je daarin volledig gaan ontzorgen. Al de volgende dag ligt de voor jou bestemde post in een keurige en stevige verzamelenveloppe bij je op de mat. Wil je het liever nog dezelfde dag? Dan kun je kiezen voor onze digitale postverzending. We garanderen je dan een supersnelle toezending op je emailadres. Ja zeker, als je dat wilt nog dezelfde dag!Ons alternatief voor de postbus bespaart veel kosten. Dat wil jij toch ook?

En weet je wat het grootste voordeel is, om voor onze postbusdienst te kiezen? Op je totale bedrijfskosten die je maakt voor je PostNL postbus bespaar je bij ons zomaar € 100,- per maand. En om het nog aantrekkelijker voor je te maken, geven we je bij inschrijving 3 maanden lang nog eens 10% kennismakingskorting op onze toch al erg voordelige tarieven!Een postadres is ook handig als je prive en zakelijk gescheiden wenst te houden.

Hecht je er aan om je prive en zakelijke beslommeringen gescheiden te houden? Werk je vanuit huis, bijvoorbeeld in een vrij beroep of als ZZP-er of ben je MKB-er? Een postadres van Postverzorging.nl met daaraan de gekoppelde postbus van Postverzorging.nl, is dan wellicht voor jou de meest aangewezen oplossing. Je ontvangt al je post namelijk voortaan via ons zonder dat je klanten weten waar je prive woonachtig bent. Heb je een webwinkel waarbij je het assortiment via internet vanuit je huis verkoopt maar wens je eventuele retourzendingen niet rechtstreeks op je priveadres bezorgd te krijgen? Met een zakelijk postadres van Postverzorging.nl kun je voortaan al je retourzendingen bij ons laten binnenkomen. Je priveadres blijft daarmee anoniem voor je klanten. U hebt al een dergelijk retouradres voor € 0,91 per week.